de Tuugkist
/

ondernemend in uniek woongenot

 

WELKOM BIJ DE TUUGKIST!

 

Je kan bij ons terecht voor high end vintage industriële meubels en accessoires. Een verrijking/ aanpassing van je huidige interieur of een mooi uniek cadeau om iemand anders blij mee te maken.

Inmiddels zijn we alweer een aantal maanden verder, onze eerste inventaris is ingekocht en de eerste spullen zijn ook alweer verkocht. Onze droom begint steeds meer werkelijkheid te worden. We zijn  actief op Facebook en Instagram. Volg ons  en blijf zo op de hoogte van onze nieuwste udates!

 Sinds kort zijn wij ook fysiek te vinden met een mooie unit bij Loods de Zoete Inval in Zwijndrecht. Een leuk verzamelpand met meerdere kleine ondernemers.  Adres is Duivenvoorde 211 in Zwijndrecht. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00. 

Ook bedienen wij u nog altijd graag via marktplaats(zoek op 'tuugkist') hier staan al onze mooie stukken, die uiteraard ook verzonden of bezorgd kunnen worden. 

Als enthousiaste ondernemers zijn wij druk bezig met het verder uitbouwen van een fijne website en een mooie webshop met mooie verhalen en nog mooiere producten. 

Zodra de webshop geopend wordt, staan we hier voor je klaar. Met vragen of ter kennismaking kan je ons altijd bereiken via info@detuugkist.nl of op 0614593263.

 

Bedankt voor je interesse en we zien je snel terug!